Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Acrylverf

47 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

47 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gaat u binnenkort met een penseel in de weer? Dan is het gebruiken van acrylverf een uitstekende keuze. Acryl droogt snel, is relatief goedkoop en het resultaat is vaak verbluffend mooi en langdurig houdbaar. Bij Bertus Workel kijkt u uw ogen uit als het gaat om acrylverf. Ons assortiment is extreem ruim; van volledige sets tot losse kleuren, van de beste merken en voor iedere portemonnee. De keuze is reuze bij Bertus Workel!

De voordelen van acrylverf

Acrylverf is een bijzonder populaire verf, en daar zijn diverse redenen voor te noemen:

  • Hecht op vrijwel iedere ondergrond;
  • Snelle droogtijd;
  • Uitstekend mengbaar;
  • Minder schadelijk voor gezondheid dan bijvoorbeeld olieverf;
  • Nagenoeg ongevoelig is voor droogte, vocht, temperatuur en licht;
  • Bevat geen oplosmiddelen;
  • Acrylverf is relatief goedkoop.

Acrylverf kopen van diverse topmerken

De ene acrylverf is de andere acrylverf nog niet: er is vaak een groot verschil in kwaliteit. Bij Bertus Workel verkopen wij enkel de beste acrylverf, zoals Amsterdam acrylverf en Galeria acrylverf. Galeria Acrylverf heeft een hoge kwaliteit die professioneel resultaat oplevert tegen een redelijke prijs. De verf wordt vaak gebruikt door studenten. Amsterdam acrylverf is een veelzijdige acrylverf op basis van 100% pure acrylbinder en prachtige pigmenten. Naast Amsterdam acrylvef en Galeria acrylverf, kunt u bij Bertus Workel ook acrylverf van merken als 4 Art, Art Creation, Van Gogh, Rembrandt, W&N Artists en Expert kopen.

Direct uw acrylverf bestellen bij Bertus Workel

Bent u overtuigd van de voordelen van acrylverf en wilt u bijvoorbeeld Amsterdam acrylverf of Galeria Acrylverf kopen? Bestel dan direct via de gloednieuwe webshop van Bertus Workel en profiteer van gratis verzending boven de €50. Vandaag besteld? Dan heeft u uw acrylverf vaak al binnen 2 dagen in huis. Wilt u de verf in het echt aanschouwen of advies op maat van onze ervaren medewerkers? Kom dan langs in onze winkel in Enschede. Wij heten u graag van harte welkom!