Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Verf-Inkt

Mooie tekeningen met inkt maken? Neem eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door het ruime aanbod. Naast diverse soorten Oost-Indische inkt vindt u tekeninkt van W&N in mooie kleuren als rood, groen, blauw, oranje, paars en zilver. Zowel teken- als Oost-Indische inkt zijn watervast. Tekeninkt kunt u ook gebruiken voor kalligraferen. Voorkom inktvegen en teken altijd naar uw hand toe. Op deze manier geniet u langer van uw eigen werk en wellicht u shirts met lange mouwen. Inkt kopen kan gemakkelijk en snel online bij Bertus Workel.

Van inkt tot aan spuitbus

Niet alleen met potloden, stiften of inkt maakt u prachtige tekeningen, ook met acrylverf in een spuitbus is dit mogelijk! In ons assortiment vindt u diverse kleuren spray paint van het merk Amsterdam. De verf is op waterbasis, droogt snel op en is compleet geurloos. De verf heeft een mat effect en is na droging watervast. U kunt kiezen uit maar liefst 46 verschillende kleuren.

Uw specialist in verf en inkt

Al sinds 1969 bestaan wij. Wat begon als een winkel voor feestkleding, groeide al snel uit tot winkel op het gebied van vrijetijdsmaterialen. Wat u ook zoekt op het gebied van schilderen, tekenen, design of ontwerpen, bij Bertus Workel slaagt u gegarandeerd. Daarnaast beschikken wij tevens over een ruim assortiment kantoorartikelen. Door de jaren heen zijn wij een ware specialist geworden en bieden wij altijd een oplossing voor uw creatieve vraag. Wist u dat inkt kopen slechts enkele minuten van uw tijd in beslag neemt? Plaats uw bestelling in de winkelmand en reken veilig af. Wachten op een nieuwe aankoop is nooit leuk. Daarom ontvangt u bij Bertus Workel uw aankoop binnen twee werkdagen in huis. Heeft u een vraag over een product? Neem gerust contact met ons op.