Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Tekentafel-Tekenapparaat

De beste Tekentafel-Tekenapparaat tegen een goede prijs

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een tekenapparaat voor iedereen

Bent u een technisch tekenaar en wilt u strakker en beter te werk gaan? Wilt u graag tekenen met lijnen en strakke figuren? Of wilt u graag uw houding verbeteren bij het tekenen? Bertus Workel biedt u de oplossing met een tekenapparaat. Met zo’n tekentafel kunt u netter en preciezer te werk gaan. Zo heeft een tekenbord vaak een liniaal en een tekendriehoek. De tekentafel is ideaal voor architecten of om in een ontwerpstudie te gebruiken. Tekenen is belangrijk, want het ontwikkelt u hersenen. Begin vandaag nog met tekenen en bestel een tekenapparaat bij Bertus Workel.

Ons assortiment

Bertus Workel heeft verschillen artikelen in haar assortiment als het gaan om een tekenbord of tekenapparaat. Zo hebben we diverse tekenborden voor A4 formaat, met geodriehoek of zonder. En we hebben een aantal tekenborden voor A3 formaat. Ook heeft Bertus Workel in haar assortiment het Aristo tekenapparaat. Dit tekenapparaat hebben we voor zowel A1 als A2 formaat. Tot slot bieden wij u een tracer aan. Met de tracer vergoot u uw ontwerpen op elke verticale ondergrond. Hij is gemakkelijk in gebruik, nauwkeurig, draagbaar en van lichtgewicht.

Over Bertus Workel

Bent u op zoek naar professioneel tekenmateriaal? Dan bent u bij Bertus Workel aan het goede adres. Mensen uit het Oosten van het land komen speciaal naar onze winkel in het hartje van Enschede. Bertus Workel staat bekent om haar brede assortiment en medewerkers. De medewerkers staan altijd klaar om uw persoonlijk advies te geven. Sinds 2014 heeft Bertus Workel een webshop. Via de webshop kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling plaatsen en ontvangt u deze binnen 2 werkdagen thuis. U betaalt veilig via onder andere iDeal en bij bestellingen vanaf €50,- hoeft u geen verzendkosten te betalen. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u graag advies? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Bij Bertus Workel kunt u terecht voor professioneel vrijetijdsmateriaal.