Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Tekenapparaat-Bord

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uw tekenkunsten professionaliseren

Bent u een technisch tekenaar en wilt u preciezer en beter te werk gaan? Wilt u graag tekenen met lijnen en strakke figuren? Of wilt u graag uw houding verbeteren bij het tekenen? Bertus Workel biedt u de oplossing met een tekenapparaat of tekenbord aan. Met zo’n tekenbord kunt u veel preciezer te werk gaan. Zo heeft een tekenbord vaak een liniaal en een tekendriehoek. Ze hebben namelijk een liniaal en in sommige gevallen ook een tekendriehoek. De tekentafel is ideaal voor architecten of om in een ontwerpstudie te gebruiken. Begin vandaag nog met tekenen en bestel snel een professioneel tekenapparaat, tekenbord of tracer bij Bertus Workel.

Het assortiment van Bertus Workel

Wilt u graag professioneler aan de slag gaan met tekenen? Bertus Workel heeft diverse artikelen in haar assortiment. Wij bieden u bijvoorbeeld een tekenbord of tekenapparaat aan. De tekenborden zijn in verschillende formaten, zowel A3 als A4 en hebben een liniaal en in sommige gevallen een geodriehoek. Op deze manier kunt u altijd nauwkeurig en snel te werk gaan. Het Aristo tekenapparaat heeft Bertus Workel ook in haar assortiment, zowel in A1 als A2 formaat. In ons assortiment kunt u een tracer vinden. Een tracer vergroot uw ontwerpen op elke verticale ondergrond. Hij is eenvoudig in gebruik, werkt echt nauwkeurig, is gemakkelijk mee te nemen en is licht van gewicht.

Over ons

Bertus Workel staat bekend om haar brede assortiment. In onze winkel in het centrum van Enschede kunt u altijd terecht met vragen. Onze medewerkers staan te allen tijde voor u klaar met persoonlijke adviezen. Sinds 2014 hebben we een webshop. Op deze manier kunt u gemakkelijk en snel artikelen bestellen uit ons geruime assortiment. Heeft u vragen over de artikelen of wilt u graag advies? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Via de webshop betaalt u veilig via onder andere iDeal. U ontvangt uw bestellingen binnen twee werkdagen op elke gewenste locatie in Nederland en verzending is gratis bij een bestelling boven de €50,-. Bertus Workel is niet voor niets de leukste winkel van Oost-Nederland!