Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Tekengereedschap

Er is niets vervelender dan een fout maken tijdens het tekenen of flink uitschieten. Gelukkig beschikken we bij Bertus Workel over diverse soorten gummen. Van kneedgum, tot aan potlood- en rubbercement gum, u vindt het bij ons. Wist u dat u niet alleen potlood kunt uitgummen, maar ook licht werk zoals houtskool en paspastel? Bekijk de kneedbare en uiterst absorberende gum van Faber Castell in onze webshop. Deze is tevens geschikt voor het reinigen van volledige tekeningen en folies.

Gummen en meer

Niet alleen een gum komt goed van pas wanneer u aan het tekenen bent. Linialen, passers en een tekenbord zijn ook uitermate handig. Vooral als u nauwkeurig en precies aan de slag wilt gaan. Een passer kunt u ook inzetten om de mooiste mandala’s te maken. Buig de benen van de passer zo ver uit elkaar dat de pin en de potloodstift gelijk is aan de straal van de cirkel die u wenst te tekenen. Daarna drukt u de pin op de plaats waar u het middelpunt van de cirkel wilt hebben. Vervolgens draait u de passer om de pin. Kleur de mandala in met de prachtige aquarelpotloden van Faber Castell. Klikt hier om ons aanbod te bekijken. http://www.bertusworkel.nl/tekenen-schilderen/faber-castell

Aquarel potloden

Een aquarel tekent als een normaal potlood, maar komt er uit te zien als een waar aquarel, schilderij. De samenstelling van de stift zorgt ervoor dat de kleur oplosbaar wordt, indien het met water in contact komt. Het is hierdoor mogelijk om kleuren te verdunnen tot een transparante laag. Met deze potloden bent u altijd verzekerd van een prachtig resultaat.

De leukste hobby winkel van Oost-Nederland

Wilt u ook een voorraad gummen inslaan? Kies uw favoriete product en bestel gemakkelijk en snel online. De verzendkosten bedragen slechts €4,95. Binnen twee werkdagen wordt uw bestelling thuis geleverd. Uiteraard bent u ook van harte welkom een bezoek te brengen aan onze winkel in Enschede. Wij voorzien u altijd van specialistisch advies en denken graag met u mee over een creatieve vraag.