Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Spuitbussen

De beste Spuitbussen tegen een goede prijs

22 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

22 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ongeveer 12 jaar geleden werd de Belton Molotow spuitbus in samenwerking met Urban Artists ontwikkeld. Deze spuitbussen beschikken over een hoge UV- en weersbestendigheid en voorkomen spatten en druppels. Kies uit een van de 250 beschikbare kleuren. In onze webshop vindt u ook diverse Molotow spray caps. Hiermee creëert u gemakkelijk zeer fijne of grove lijnen.

Van Molotow Belton spray tot aan markers

Maakt u liever een mooie tekening met behulp van markers? Bekijk dan de Molotow marker collectie eens bij Bertus Workel. De verf wordt gelijkmatig verdeeld dankzij het pompsysteem in de marker. De unieke basis van acryl verf werkt op bijna elk oppervlak. Dankzij de goede dekkracht is de verf uitermate geschikt voor airbrush- en schildertechnieken.

Over Molotow

Molotow had in 1996 al als missie om een perfecte tool te ontwerpen voor kunstenaars en professionals. Zo werd het merk het synoniem voor briljante ideeën. Het is niet voor niets dat zowel de markers als spray wereldwijd verkocht worden. De gepatenteerde Molotow technologie is voorzien van de unieke kwaliteitskenmerken: geen stof, anti drup, te gebruiken in elk seizoen en altijd dekkend. Alle producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles en screeningtests, zodat u verzekerd bent van top producten.

Wij staan u graag te woord

Heeft u uw favoriete Belton Molotow spuitbus kunnen vinden? Plaats uw bestelling snel online. Omdat wij weten dat wachten nooit leuk is, wordt uw bestelling binnen twee werkdagen thuis bezorgd. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe materialen. Naast markers en sprays kunt u bij ons ook terecht voor papier en karton en zelfs schilderdoeken. Wij zijn de leukste winkel van Enschede, wat u ook zoekt op het gebied van vrijetijdsmaterialen, wij hebben het voor u. Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de winkel.