Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Snijmateriaal-Scharen

Voor al uw snijmateriaal zoals rolsnijders, mesjes, scharen, punteslijpers en papiersnijders bent u bij Bertus Workel aan het juiste adres. Een rolsnijder is gemaakt om een kleine hoeveelheid papier te snijden. De hoeveelheid vellen is in feite afhankelijk van de papierdikte. Om scheve snij resultaten te voorkomen, kunt u beter geen plastic vellen snijden. De machines in ons assortiment zijn voorzien van een liniaal en messchalen.

Rolsnijders en meer

Naast rolsnijders beschikken wij over veel meer materiaal om uw eigen werk te snijden. Wilt u zelf uw eigen prachtige passe-partouts snijden? Bekijk dan ons aanbod direct online. Hier vindt u diverse snijders in 45 of 90 graden. Ook een hobby- en radeermes zijn terug te vinden in ons assortiment. Om uw potloden goed de onderhouden en het best mogelijke tekenresultaat te behalen mag een goede puntenslijper natuurlijk niet ontbreken. Of u nu op zoek bent naar een simpel klein formaat of en slijpmachine met diverse diameters, wij hebben het voor u.

Winkelen bij Bertus Workel

In 1969 begon Bertus Workel in het centrum van Enschede een winkel in feestartikelen en verhuur van feestkleding. Al snel kwamen daar diverse creatieve artikelen bij. De winkel groeide uit tot een combinatie van producten die haar weerga niet kende. Vandaag de dag vindt u bij ons materiaal voor; tekenen- en schilderen, ontwerp en design, handwerktechnieken, hobby- en creatief, kantoorartikelen en feestartikelen en accessoires, Tezamen met een professionele lijstenmakerij. Ook als u niet in de buurt van Enschede woont kunt u gemakkelijk uw favoriete producten bij Bertus Workel kopen. Onze webshop staat vol rolsnijders, mesjes en scharen. Plaatst uw bestelling online en wij houden u op de hoogte van de status. Binnen twee dagen ontvangt u uw aankoop al thuis. Heeft u vragen over ons assortiment of over een artikel? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van advies.