Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Schetsen

De beste Schetsen tegen een goede prijs

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

U wilt uw ontwerpen en kleine objecten vergroten? Maak dan kennis met de Artograph tekenprojector. Het is een perfect hulpmiddel o snel uw tekeningen te vergroten. De projector wordt geleverd inclusief 23 Watt spiraallamp. Leg uw ontwerp onder de projector, verduister de kamer en zet de lamp aan. U kunt op eenvoudige wijze vergroten, verkleinen en scherpstellen. Een ander voordeel, door het formaat en gewicht kunt u het gemakkelijk meenemen.

Van Artograph tot aan pastelpotloden

Wilt u mooie tekeningen maken met kwalitatief goede potloden? Bekijk dan eens ons aanbod grafietpotloden en Faber Castell Pastelpotloden eens. De Pitt Pastel potloden beschikken over een hoog pigmentgehalte en zeer hoge graag van lichtechtheid, zijn olie- en was-vrij en perfect voor fijne details. De potloden laten zich gemakkelijk doezelen Er is minimale fixatie vereist om uw tekening de levendigheid en kleur te laten behouden. De potloden kunnen geslepen worden met een slijpmachine of radeermes. Gedetailleerde tekeningen maakt u met grafietpotloden. Schaduwen heel licht of donker aanzetten is geen enkel probleem. Door gebruik te maken van verschillende hardheden behaalt u een optimaal resultaat. Welke hardheid een potlood heeft, is afhankelijk van de hoeveelheid grafiet. Hoe meer grafiet, hoe zachter de stift.

De hardheid van een grafietpotlood

Ieder potlood is voorzien van een letter, cijfer of combinatie hiervan. De ‘H’ staat voor hard, deze potloden geven weinig grafiet af. Het getal voor de ‘H’ geeft de mate van grafiet aan, hoe hoger het getal, hoe minder grafiet en des te harder het potlood is. ‘B’ staat voor black en geeft de mate van zwartheid van het potlood aan. Hoe hoger het getal voor de ‘B’ des te zwarter. Deze potloden bevatten veel grafiet en hebben een zachte stift.

Alles op het gebied van ontwerp en design

Of u nu een Artograph zoekt, pastel- of grafietpotloden of een Lumograph potlood, u vindt het allemaal bij Bertus Workel. Wij zijn de leukste winkel in vrijetijdsmaterialen van heel Oost-Nederland. Bestel vandaag nog en ontvang uw bestelling binnen twee werkdagen thuis. De verzendkosten bedragen €4,95, indien u producten besteld voor €50 of meer, is de verzending gratis. Ook voor andere tekenaccessoires kunt u bij ons terecht. Bertus Workel biedt altijd een creatieve oplossing voor uw vraag.