Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Papier-Markerblok

U wilt tekenpapier kopen? Bij Bertus Workel vindt u diverse soorten. Wij beschikken over een ruim assortiment papier om op te tekenen in vele afmetingen, kleuren en dikten. Zo vindt u in onze webshop een millimeterblok van het merk Folia in A3 en A4 formaat. Met deze blokken kunt u uw creativiteit de vrij loop laten. Het leent zich uitstekend voor gedetailleerde schetsen, tekeningen op schaal of voor het maken van grafieken. Folia bestaat sinds 1965 als een 3 persoons bedrijf dat aluminiumfolie verkocht voor de ambachtelijke markt. Het merk staat garant voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Bekijk ons aanbod direct online.

Tekenpapier in alle soorten en maten

In onze webshop vindt u vele soorten tekenpapier. Zo beschikken wij over transparant papier in A3 en A4 formaat en markerbloks van A4 formaat in 75 gram. Bent u van plan aan de slag te gaan met aquarelpotloden? Neem dan extra dik tekenpapier van hoge kwaliteit. Zo weet u zeker dat u meerdere lagen aan kunt brengen. Aquarelpapier is de drager van uw werk en maakt dat uw werk perfect uitkomt. Veel tekenpapier is zuurvrij, zodat tekeningen minder snel verkleuren.

De beste kwaliteit en service

Bent u enthousiast geworden en wilt u tekenpapier kopen? Bestel gemakkelijk en snel het mooiste papier in onze online shop. De verzendkosten bedragen slechts €4,95 en zijn gratis bij een bestelwaarde boven €50. Wij verzenden ook naar België en Duitsland. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact met u op. Bertus Workel beschikt over een ruim assortiment vrijetijdsmaterialen. Wij bieden de creatieve oplossing voor uw vraag. Graag tot ziens bij Bertus Workel.