Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Molotow

De beste Molotow tegen een goede prijs

18 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

18 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar een unieke en veelzijdige marker waarmee u de mooiste tekeningen kunt maken? Maak dan kennis met onze collectie Molotow markers. De unieke basis van acryl verf werkt op bijna elk oppervlak. Bovendien zijn deze markers ook nog eens navulbaar en verkrijgbaar in verwisselbare tips. Dankzij het pompsysteem in de marker wordt de verf gelijkmatig verdeeld, ideaal! Dankzij de goede dekkracht is de verf uitermate geschikt voor airbrush- en schildertechnieken. Bekijk ons aanbod direct online.

Van Molotow markers tot aan Belton spray

Om de verf gelijkmatig te verspreiden dient u de maker voor gebruik goed te schudden. Dankzij de mixing balls, vloeit te verf vervolgens gelijkmatig uit de tip. Naast de marker vindt u in ons assortiment ook spuitbussen, genaamd Molotow Belton. Iets meer dan 12 jaar geleden werd deze spuitbus ontwikkeld in samenwerking met de meest gewaardeerde Urban Artists. De Premium lijn in onze webshop heeft de hoogste UV- en weersbestendigheid, daarnaast voorkomt het druppels en spatten. U heeft de keuze uit 250 kleuren in een spuitbus van 400 ml. Wij beschikken ook over diverse Molotow caps (spuitmonden). Hiermee is het mogelijk om zeer fijne of brede lijnen te creëren.

Over Molotow

Het verhaal van Molotow begon in 1996 toen zij met het idee kwamen om voor professionals en kunstenaars de perfecte tool te ontwerpen. Molotow werd het synoniem voor briljante ideeën. Zo wordt de bekende spray wereldwijd verkocht en beschouwd als meest toonaangevende spray paint. De gepatenteerde Molotow technologie is voorzien van de unieke kwaliteitskenmerken: geen stof, anti drup, bruikbaar in elk seizoen en dekt alles. Alle producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles en screeningtests, zodat u verzekerd bent van top producten.

Neem contact met ons op

Heeft u een keuze kunnen maken uit al die kleuren Molotow markers? Plaats uw bestelling vandaag nog online en ontvang deze binnen twee werkdagen in huis. Naast markers en sprays kunt u bij ons ook terecht voor papier en karton en zelfs schilderdoeken. Wij zijn de leukste winkel van Oost-Nederland, wat u ook zoekt op het gebied van vrijetijdsmaterialen, wij hebben het voor u. Heeft u een vraag over een van onze producten? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.