Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

PITT-Artist-Pen

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gepigmenteerde Oost-Indische inkt, diverse puntsoorten en veel verschillende kleuren: dat zijn de kenmerken van de Pitt Artist pen. Is uw passie schetsen en tekenen? Dan mogen deze geweldige markers niet in uw persoonlijke collectie ontbreken. De inkt droogt mooi en snel en is waterbestendig. Bekijk het aanbod in onze webshop.

Kenmerken Pitt Artist pen

Deze pennen zijn in principe een reeks. Ze komen in allerlei kleuren met verschillende penpunten en worden individueel en in samengestelde verpakkingen verkocht. Elk pakket bevat ten minste één van het volgende type pen: superfijne, fijne, medium en brush. Ze zijn gelabeld als artist pens, maar zijn breed inzetbaar voor verschillende handelingen. De inkt is afkomstig uit India, pH-neutraal, zuurvrij en waterproof als het droog is en heeft een maximale graad van lichtechtheid. Dit betekent dat uw werk niet zal vervagen en/of verkleuren na verloop van tijd.

Van super fijn tot brush

De ‘SF’ op pennen staat voor superfine, oftewel superfijn. Door de dunne punt is deze pen geschikt voor het markeren van fijne details, kleine lettertypes, versieringen en fijne lijntjes. De pen is makkelijk vast te houden door de comfortabele grip. Zonder vlekken op papier achter te laten verspreidt de inkt zich vlot op elke pagina. De fijne (F) pen is perfect voor algemeen gebruik. De punt van de pen is dun genoeg om gedetailleerde tekeningen mee te maken en dik genoeg om stevige lijnen te creëren. Net als bij de ‘SF’ is de punt sterk en zal niet bezwijken onder druk. Deze pen mag niet ontbreken in het etui van een ontwerper, schrijver, kunstenaar of ontwerper. Hierna volgt de het medium model. Deze pen is ideaal voor schetsen en belettering en het creëren van dikkere lijnen. Makkelijk herkenbaar is de brush, een soort kleine borstel of ook wel penseelpunt genoemd. Dit model is geschikt voor het inkleuren van grote oppervlakten, schaduwen en het maken van dik aangezette lijnen. In tegenstelling tot de andere pennen is deze punt vrij zacht, enige voorzichtigheid is dus geboden.

De voordelen van online winkelen

Woont u niet in de buurt van Enschede? Geen enkel probleem. Onze webshop staat vol Pitt artist pennen. Daarnaast biedt online winkelen nog een aantal andere voordelen. Wij houden u bijvoorbeeld altijd op de hoogte van uw bestelling. En als u vandaag nog bestelt ontvangt u uw nieuwe marker binnen twee werkdagen thuis.