Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij
Categorie

Markers-Tekenpennen

Een van de beste tekenenpennen in ons assortiment van top kwaliteit? Copic sketch markers! Veel van onze Copis markers beschikken over een penseel- en beitelpunt. Het is het ideale item voor grafische tekeningen en schetsen. Deze marker wordt uitermate veel gebruikt door top architecten en designers. Alle kleuren zijn gemaakt op (niet toxisch) alcoholbasis en zijn hervulbaar. Bekijk ons assortiment met enorm veel diverse kleur mogelijkheden direct online.

Copic sketch markers en meer

Als u echt op zoek bent naar een goede aanvulling van uw tekenspullen, dan mag een Copic sketch marker niet in uw collectie ontbreken. U maakt de mooiste schetsen en tekeningen met deze markers, hetzelfde geldt voor ons ruime assortiment fineliners. Deze items gaan lang mee en wanneer u ermee schrijft of tekent droogt de inkt snel in, dit voorkomt vlekken en vegen. Of u nu op zoek bent naar een losse pen, of complete set, u vindt het gegarandeerd bij Bertus Workel. Een kleine greep uit ons marker en tekenpennen assortiment:

  • Fineliners
  • Kalligrafiepennen
  • Pitt-Artist pennen
  • Vulpotloden
  • Winsor & Newton pigment marker
  • Stabilo
  • Vulpennen

Over Copic

De bekende Copic marker werd ontwikkeld in Japan. De producten van het merk zijn op vele materialen toepasbaar, zoals hout, papier, glas en textiel. Dit maakt ze uitermate geschikt voor diverse kunst en ambachtelijke toepassingen als illustraties, ontwerpen en graphics. Er zijn 4 verschillende types markers, maar liefst 10 verschillende punten, inktvullingen en multiliners, en een unieke air brush optie.

Winkelen bij de leukste winkel van Oost-Nederland

Heeft u deCopic sketch markers gevonden die aan uw wensen voldoen? Plaats uw bestelling vandaag nog en ontvang deze binnen twee werkdagen thuis. Naast alles op het gebied van hobbyartikelen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor kantoorartikelen en zelfs feestkleding. Heeft u een vraag over een product of wilt u advies? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Enschede. Wij helpen u graag.