Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Maquette- en Modelbouw

Een originele manier om uw presentatie weer te geven of zoekt u iets voor uw beursstand? Bekijk ons assortiment foamboards direct online. Het betreft tweezijdig gedekt polystyreen schuim en wordt veel ingezet voor presentatiedoeleinden. Wij beschikken over verschillende maten en dikten foamboards tegen zeer scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een zwart exemplaar? Breng een bezoek aan ons filiaal in Enschede. Welke kleur of formaat u ook zoekt, een foamboard kopen doet u bij Bertus Workel.

Van Foamboard tot aan Fimo

Bij Bertus Workel vindt u alles op het gebied van vrijetijdsmaterialen. Of u nu op zoek bent naar een mooi foamboard of allerlei soorten Fimo klei, bij ons slaagt u gegarandeerd. Maak de mooiste kralen, sieraden of kunstwerken met deze klei. Bijna elke kleur hebben wij opgenomen in ons assortiment, zo kunt u eenvoudig alle gewenste tinten in een keer bestellen. Daarnaast beschikken wij over diverse variaties zoals de Kids, Effect en Soft lijn. De klei wordt pas hard indien het u het bakt, u hoeft zich dus geen zorgen te maken dat dit tijdens het boetseren gebeurd. Als u creatie af is kunt u als finishing touch er een glanslaag op aanbrengen.

Uw specialist in vrijetijdsmaterialen

Bij ons vindt u materiaal voor tekenen- en schilderen, ontwerp en design, handwerktechnieken, hobby- en creatief, kantoorartikelen en feestartikelen en accessoires. Kortom: alles op creatief gebied. Een foamboard kopen kan eenvoudig online, maar ook in ons filiaal in Enschede. Wij helpen u graag, schroom dus niet om contact met ons op te nemen om een vraag te stellen. Als sinds 1969 staan persoonlijke service en kwaliteit bij ons voorop. Online winkelen bij Bertus Workel biedt vele voordelen. U ontvangt uw bestelling al binnen twee werkdagen in huis en de verzendkosten bedragen slechts €4,95. Bij een besteding boven €50 zijn de verzendkosten gratis.