Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Mallen maken-Boetseren

De beste Mallen maken-Boetseren tegen een goede prijs

40 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

40 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een prachtig stevig werkstuk van gips maken? Gipsverband bestellen doet u gemakkelijk bij Bertus Workel. Wij beschikken over een ruim assortiment gips van top kwaliteit. Doordat het gips niet te langzaam hard wordt bent u verzekerd van sterke creatie. Wat de beste verhouding is om met water te mengen is afhankelijk van de gewenste vorm. Bekijk ons aanbod direct online en laat u verrassen.

Het gipsverband assortiment van Bertus Workel

In onze webshop vindt u gipsverband van het merk Krone. U gebruikt het voor reparatiewerkzaamheden of modelvorming. Dankzij de samenstelling van het gipsverband kunt u achteraf uw werkstuk eenvoudig bewerken. Modelgips van Krone beschikt over een aantal speciale eigenschappen:

  • Snelle uitharding
  • Toepasbaar met knutselen, modelleren en gieten
  • Witte poedervorm geschikt voor binnenshuis verwerking
  • Zeer geschikt voor reparatie, egaliseren en gaten vullen
  • Kan na uitharding na behandeld worden
  • Geen toevoegingen, milieuvriendelijk

Modelgips maken?

Indien u van plan bent aan de slag te gaan met modelgips zorgt dan altijd voor een droge en schone ondergrond. Smeer de mal bij vormgieten licht in met zeep of vet. Meng 1 deel Krone met 2 delen water en creëer een egale massa. Om uw werk extra te beschermen kunt u een coating aanbrengen op basis van epoxy. Wanneer u het gips wenst te schilderen adviseren wij eerst uw creatie in de grondverf te zetten. Na opening is Krone modelgips zes maanden houdbaar, mits het koel en droog bewaard wordt.

Gipsverband online kopen bij Bertus Workel

Kies uw favoriete gipsverband online en reken af in een veilige omgeving. Gipsverband bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Reken af in een veilige omgeving en ontvang uw bestelling binnen twee werkdagen thuis. Brengt u liever een bezoek aan ons filiaal in Enschede? Geen enkel probleem. U bent van harte welkom, onze ervaren medewerkers staan u graag te woord. Naast alles op het gebied van schilder-, teken- en hobbyartikelen, bent u bij ons voor feestkleding en accessoires aan het juiste adres.