Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Lijmen

Wilt u iets gemakkelijk en snel definitief aan elkaar verbinden? Kies dan voor lijmspray. Bij ons vindt u diverse 3M soorten lijmsprays die elke lijmklus aan kunnen en voor een perfect resultaat zorgen. Bekijk ons aanbod direct online. Bij Bertus Workel was lijmspray kopen nog nooit zo gemakkelijk. Bestel snel online en ontvang uw aankoop binnen twee werkdagen thuis. Bij ons vindt u een ruim aanbod vrijetijdsmaterialen.

Diverse soorten lijmsprays

In ons assortiment vindt u de volgende lijmsprays van 3M:

  • Remount
  • SprayMount
  • FotoMount
  • DisplayMount

Voor het aanbrengen voor tijdelijke verbindingen biedt Remount een uitkomst, wilt u films en ontwerpen monteren? Dan raden wij Spraymount. Fotomount is handig voor illustraties en drukwerk. Voor het lijmen van al uw uitstal en display materiaal gebruikt u de Displaymount lijm spray. Gebruik de spray altijd in goed geventileerde ruimtes en zorg dat het onderdeel dat u wenst te sprayen droog en schoon is. Voor gebruik de lijmspray altijd goed schudden. Voordat u de lijm aanbrengt, test deze eerst op een stuk papier. Spray 15 tot 20 centimeter van het object af en wacht 30 seconde voordat u het vastlijmt.

Wat vindt u nog meer in onze webshop

Naast het ruime aanbod lijmsprays kunt u bij ons ook teerecht voor alleslijm, boekbinderslijm, plakband, rubbercement en Bison. Alle producten zijn gemakkelijk aan te brengen en zorgen ervoor dat uw product netjes vast blijft zitten. Bijna elk soort materiaal kan door middel van lijm met elkaar verbonden worden. De kracht wordt gelijkmatig naar het andere materiaal overgebracht.

De leukste winkel van Oost-Nederland

Een lijmspray kopen doet u natuurlijk bij Bertus Workel, de leukste hobbywinkel in Oost-Nederland. Naast hobby artikelen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor kantoor-, teken- en schilderartikelen. Heeft u een vraag over ons assortiment? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. U bent uiteraard ook van harte welkom in ons filiaal in Enschede!