Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Gips

De beste Gips tegen een goede prijs

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bertus Workel beschikt over een ruim assortiment kwaliteit gips. Het gips hardt niet te langzaam uit, hierdoor bent u verzekerd van een stevig werkstuk. De goede mengverhouding met water hangt af van de vorm die u wenst te maken. Gipsverband kopen doet u gemakkelijk en snel bij Bertus Workel. Bekijk ons aanbod online.

Ons assortiment gipsverband

Wij beschikken onder andere over gipsverband van het bekende Duitse merk Krone. Dit gips is buitengewoon geschikt voor modelvorming, reparatiewerkzaamheden en gieten. U kunt het gebruiken om een 3D model of mal te maken. Dankzij de samenstelling van de grondstof kunt u uw kunstwerk gemakkelijk bewerken. Modelgips van Krone beschikt over een aantal speciale eigenschappen:

  • Snelle uitharding
  • Toepasbaar met knutselen, modelleren en gieten
  • Witte poedervorm geschikt voor binnenshuis verwerking
  • Zeer geschikt voor reparatie, egaliseren en gaten vullen
  • Kan na uitharding na behandeld worden
  • Geen toevoegingen, milieuvriendelijk

Hoe maakt u modelgips?

Wenst u het gipsverband te gebruiken voor reparatie? Zorg dan altijd voor een schone en vaste ondergrond. Bij vormgieten raden wij u aan de mal licht in te smeren met vet of zeep. Meng 2 delen Krone met 1 deel water en meng tot een egale massa. Het gips is na opening zes maanden houdbaar, mits het koel en droog bewaard wordt. Nadat uw werkstuk is uitgehard kunt u het eventueel met was oppoetsen. Wilt u het schilderen? Zet uw gips dan eerst in de grondverf. Maak uw gereedschap direct na gebruik schoon met water.

Gipsverband bestellen bij Bertus Workel

Gipsverband kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Kies uw favoriete product, reken af in een veilig omgeving en ontvang uw aankoop binnen twee werkdagen al thuis. Gipsverband kopen in onze winkel is ook mogelijk. Breng een bezoek aan ons filiaal in Enschede. Bij Bertus Workel bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van vrijetijdsmaterialen. Heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerst contact op met de leukste hobbywinkel van Oost-Nederland!