Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Foamboard

De beste Foamboard tegen een goede prijs

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

U zoekt een foamboard om foto’s op te plakken, voor een presentatie of wellicht beursstand of display? Bij Bertus Workel bent u aan het juiste adres. Foamboard is een tweezijdig gedekt polystyreen schuim. Veel mensen zetten het in voor presentatiedoeleinden. In onze webshop vindt u diverse afmetingen en dikten witte foamboards tegen zeer goedkope prijzen. Bekijk ons aanbod direct online. In onze winkel zijn tevens grotere platen verkrijgbaar, ook in het zwart.

Van foamboard tot aan schildersdoek

Wist u dat u bij Bertus Workel terecht kunt voor een ruim assortiment creatieve artikelen? Hierbij valt te denken aan allerlei materiaal op het gebied van tekenen, schilderen, ontwerp en design, handwerktechnieken, hobbyartikelen en accessoires. Bent u gek op schilderen? Bekijk dan ook eens ons aanbod schilderdoeken. Onze doeken zijn geschikt voor alle soorten acryl-, olie-, en plakkaatverf. Wij beschikken over zowel katoenen als linnen schilderdoeken. Een katoenen doek moet goed op spanning worden gehouden, dit is mogelijk door regelmatig uit te spieën. Voor kleine schilderprojecten is katoen uitstekend geschikt. Een voordeel van linnen is dat het sterker is dan katoen. Daardoor is het slijtvaster, beter bestand tegen scheuren en duurzamer. Daarnaast kan het doek zwaarder belast worden, waardoor meer techniek kan worden toegepast en het minder snel spanning verliest.

De leukste hobbywinkel van Nederland

Een foamboard bestellen doet u gemakkelijk en snel bij Bertus Workel. Al sinds 1969 bestaan wij al en staan kwaliteit en persoonlijke service voorop. U kunt daarom altijd contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan de leukste vrijetijdsmaterialen winkel in Enschede. Wij beschikken over een ruim assortiment vrijetijdsmaterialen. Wilt u uw werk professioneel laten inlijsten? Geen probleem. Onze lijstenmakerij regelt dit voor u. Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem gerust contact met ons op.