Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

PITT Artist Fineliner

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wilt u een mooie dunne pen om prachtige inkttekeningen mee te maken? Bekijkt u dan eens ons uitgebreide assortiment fineliners. Elke fineliner beschikt over inkt met een hoge lichtbestendigheid. Zodra het is ingedroogd is de inkt permanent. Deze pennen gaan lang mee, drogen snel en zijn bovendien voorzien van een vormvaste punt. Bertus Workel biedt een ruime keuze, bekijk het aanbod direct.

Ons assortiment

In onze webshop vindt u diverse fineliners. Zo kunt u onder andere kiezen voor de Faber Castell Pitt Artist Pen. Deze tekenpennen zijn ideaal voor kleurrijke schetsen en tekeningen. Daarnaast vindt u fijnere teken pennen o.a. in de kleuren zwart, sepia en sanguine. Deze fineliner sets zijn per vier verkrijgbaar en hebben vier puntuitvoeringen: superfine (SF), fine(F), medium(M) en brush(B). Liever een fineliner per stuk bestellen? Ook dat is mogelijk bij Bertus Workel. Wij bieden zelfs fantastische exemplaren in mooie metallic kleuren als blauw, groen en ruby.

Faber Castell

Inkttekeningen kennen een lange artistieke traditie. Voor (grafische) kunstenaars is het altijd een interessant medium geweest. Het leent zich uitstekend om expressie te tonen en kan worden gecombineerd met vele (teken)technieken. Faber Castell heeft alle voordelen van artiesten inkt die makkelijk in gebruik is: de pitt artist fineliner. De kleinste details tot leven brengen is geen enkel probleem meer met deze pen.

Online winkelen bij Bertus Workel

Wanneer u online een fineliner besteld ontvangt u deze binnen twee werkdagen thuis. De verzendkosten bedragen slechts €4,95 en zijn gratis bij een bestelwaarde boven €50,-. Naast teken- en schilderartikelen kunt u ook bij ons terecht voor feestkleding en accessoires. Wij bieden de creatieve oplossing voor uw vraag. Graag tot ziens bij Bertus Workel.