Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Fineliners

Bent u op zoek naar pennen waarmee u prachtige inkttekeningen kunt maken? Bekijk ons uitgebreide assortiment fineliners. Elke pen beschikt over inkt met een hoge lichtbestendigheid. De inkt is permanent zodra het ingedroogd is. Al onze fineliners zijn van top kwaliteit, gaan lang mee en drogen snel. Bertus Workel biedt een ruime keuze, bekijk het aanbod direct.

Ons assortiment fineliners

In onze webshop vindt u diverse fineliners. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Stabilo
  • Copic Multiliner
  • Eye Needle Point
  • Pigma Micron
  • Uni Pin Fineliner
  • Pitt Artist Fineliner

Zoals u ziet hebben wij de beste topmerken in ons assortiment opgenomen. U kent vast de herkenbare Stabilo fineliner met het herkenbare oranje design met witte strepen. Deze pennen zijn verkrijgbaar in maar liefst 30 verschillende kleuren en zijn voorzien van een metaal gevatte punt, wat de levensduur van de pen bevorderd. Fineliners van Stabilo drogen niet snel uit dankzij de lange “capp-off-time” en geventileerde dop. In ons assortiment vindt u fineliners die u er stuk kunt kopen en complete fineliner sets.

Wat kunt u met een fineliner?

Met een fineliner kunt u kleine details in uw inkttekening gemakkelijk tot leven brengen. Wist u trouwens dat inkttekeningen een lange artistieke traditie kennen? Het is voor (grafische)kunstenaars al lange tijd een interessant medium. Met een fineliner zet u gemakkelijk strakke en fijne lijnen op papier. Naast het feit dat u er de mooiste inkttekeningen mee maakt, kunt u het ook gebruiken voor het schrijven van mooie letters. Dankzij de dunne punt kunt u er uiterst secuur mee werken.

Bestel online of kom langs

Heeft u uw favoriete fineliners gevonden? Bestel gemakkelijk online en ontvang uw bestelling binnen twee werkdagen in huis. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van tekenen, schilderen, hobby artikelen, kantoorartikelen en zelfs de leukste feest en carnavals producten. Bekijk ons ruime assortiment online of breng een bezoek aan ons filiaal in Enschede. Heeft u een vraag over een product? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.