Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Fimo

De beste Fimo tegen een goede prijs

Artikelen 1 tot 48 van 74 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 74 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wilt u hangers, kralen of sieraden boetseren? Bekijk dan eens ons ruimte assortiment Fimo klei. Wij beschikken in onze webshop over diverse kleuren Fimo, zodat u bij ons altijd de kleur vindt waar u naar op zoek bent. De klei wordt niet hard bij kamertemperatuur, u kunt uw ontwerp daarom zo vaak aanpassen als u wenst. Wanneer uw creatie voldoet aan uw verwachtingen, plaatst u de klei een half uur in de oven op 110°C. Nadat u het heeft laten afkoelen kunt u er eventueel nog een glanslak op aanbrengen.

Welke soorten Fimo klei zijn er?

Er zijn diverse variaties Fimo klei beschikbaar. Een greep uit ons assortiment:

  • Fimo Soft
  • Fimo Effect
  • Fimo Kids

De Soft en Effect varianten zijn makkelijk kneedbaar en leverbaar in vele kleuren. Tevens zijn de kleuren onderling te mengen, dit zorgt ervoor dat u unieke kleurencombinaties en creaties tot stand kunt brengen. De zachtste klei is Fimo Kids. Bij Bertus Workel vindt u sets voor kinderen waarmee ze de leukste en mooiste kunstwerken kunnen maken. Naast vele variaties Fimo klei bent u bij ons ook aan het juiste adres voor klei gereedschap zoals een klei snijder, boetseerspatels en mirettes. Een pakje koopt u al vanaf €1,95.

Meer over Fimo

In de jaren dertig werd Fimo klei oorspronkelijk ontwikkeld voor Kathe Kruse, poppenmaaktser. Haar dochter gebruikte het na de Tweede Wereldoorlog voor het maken van mozaïeken en noemde de klei Fifimoik, dit was een combinatie van haar naam Fifi en het woord mozaïek. Dit werk verkort tot Fimo. De klei is tegenwoordig van vele kunstenaars en knutselaars van alle leeftijden een favoriet product.

Bestel uw Fimo klei gemakkelijk en snel online

Of u nu een leuk kinderfeestje wilt organiseren waar kinderen de leukste dingen met Fimo klei kunnen maken of indien u er zelf mee aan de slag wilt, met het assortiment van Bertus Workel slaagt u gegarandeerd. De geschikte kleur gevonden? Bestel gemakkelijk online en ontvang uw favoriete product binnen twee werkdagen al in huis. Naast knutselmaterialen kunt u bij ons ook terecht voor teken- en schilderartikelen en zelfs feestkleding! U bent uiteraard ook van harte welkom een bezoek te brengen aan ons filiaal in Enschede!