Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Dummy boeken

Zoekt u een fijn dumybook waar u al uw tekeningen en schetsen in kunt maken? Bekijk ons assortiment dummy boeken online. Wij beschikken over een ruim assortiment schetsboeken van het merk Leuchtturm1917 in diverse kleurmogelijkheden. Ook notitieboeken vindt u in onze webshop. Bekijk het aanbod direct.

Dummy boeken in diverse formaten

Bertus Workel biedt dummy boeken in drie formaten, namelijk A4, A5 en A6. Weet u niet welk formaat het meest geschikt is voor uw tekeningen? Wij leggen u graag de verschillen uit. A4 formaat is het meest gebruikte papierformaat en heeft zeer gebruiksvriendelijke afmetingen. De breedte is 29,7 cm en de lengte 21cm. Het formaat is twee maal zo groot als A5 papier. Hoe hoger het cijfer achter de A, des te kleiner het papier. A5 papier is 14,8 cm breed en 21 cm lang. Het kleinste formaat in onze webshop is A6: 10,5 cm breed x 14,8 cm lang. Bent u van plan gedetailleerde schetsen te maken, kies dan beslist voor een dummy boek van A4 formaat.

Meer over het merk Leuchtturm1917

Opgericht in 1917, kan Leuchtturm terugkijken op meer dan 90 jaar ervaring in de productie van hoge kwaliteit papier. Het is niet voor niets dus dat u dit merk terug vindt in onze webshop. Ervaring en consistentie zijn belangrijke eisen voor kwaliteit. Kwaliteit geeft ideeën volgens het merk een solide fundament waarop zij zich kunnen ontwikkelen. Lechtturm is ervan overtuigd dat kleine details een groot verschil kunnen maken.

Een ruim assortiment tegen de beste prijzen

Heeft u een mooi dummybook gevonden die voldoet aan u wensen? Bestel snel online en ontvang uw bestelling binnen twee werkdagen al thuis. Bij een bestelling boven €50,- zijn de verzendkosten gratis. Liever persoonlijk advies? U bent van harte welkom een bezoek aan ons filiaal in Enschede te brengen. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.