Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Architectuur

Bent u op zoek naar een ideale marker om mee te tekenen en schetsen? Maak dan kennis met onze Copic Sketch markers. Deze sketch marker beschikt over twee standaardpunten, een beitelpunt en penseelpunt. Ideaal voor designers of om scrapbooks en stempels in te kleuren. Bekijk al onze beschikbare fineliners direct online.

Sketch markers, fineliner sets en meer

Met ons assortiment sketch markers en fineliners maakt u de mooiste inkttekeningen. Het is een echte aanwinst voor uw etui en tekengerei. Fineliners gaan lang mee en de inkt droogt snel in. Uitermate geschikt voor fijn detail werk. Ons assortiment bestaat uit zowel losse en complete sets fineliners in zowel kleur of zwart. Inkttekeningen lenen zich perfect om expressie te tonen en kennen een lange artistieke traditie. U kunt een fineliner uiteraard ook gebruiken om hele mooie, sierlijke en strakke letters te maken.

Meer over Copic

Copic markers werden in eerste instantie ontwikkeld in Japan, de lancering van de marker vond plaats in 1987 in maar liefst 71 kleuren. Copic biedt 4 verschillende types markers, 10 verschillende punten, inktvullingen en multiliners, evenals een unieke air brush optie. Het merk biedt producten die uitermate geschikt zijn voor allerlei kunst en ambachtelijke toepassingen, waaronder illustratie, ontwerp, manga, mode, animatie, graphics, papercraft en nog veel meer. Veel producten van Copic zijn geschikt voor uiteenlopende oppervlakken zoals papier, hout, textiel en glas.

Online winkelen doet u gemakkelijk en snel bij Bertus Workel

Indien u online uw bestelling sketch markers plaatst, ontvangt u deze binnen twee werkdagen thuis. De verzendkosten bedragen slechts €4,95 en zijn gratis bij een bestelwaarde boven €50,-. Naast een ruim assortiment fineliners kunt u bij ons ook terecht voor kantoorartikelen, feestkleding en handwerktechnieken. U bent ook van harte welkom in ons filiaal in Enschede. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van specialistisch advies en geven antwoord op al uw vragen.