Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Stabilo

Artikelen 1 tot 48 van 49 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 49 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bent u op zoek naar Stabilo stiften of andere producten van het merk Stabilo? Bertus Workel biedt een ruim assortiment van Stabilo producten. Of u nu op zoek bent naar een Stabilo potlood of Stabilo markers; Bertus Workel heeft het allemaal! Er zijn ruim 130 artikelen van Stabilo verkrijgbaar in de webshop van Bertus Workel. Dit maakt Bertus Workel een van de grootste Stabilo aanbieders van Nederland! Zo kunt al uw favoriete Stabilo producten in één webshop kopen.

Over Stabilo

Stabilo is een van Europa’s meest vooraanstaande schrijfwarenfabrikanten. Het bedrijf is onderdeel van de Schwan-STABILO groep. Stabilo staat bekend om de pennen met een speciale handgreep. Deze is erg geschikt voor (jonge) kinderen om hen te leren hoe je een pen vast moet houden zodat je ermee kunt schrijven. Naast de goede grip, zijn de Stabilo pennen en stiften van een hoge kwaliteit. Ze gaan voor lange tijd mee. Dit scheelt voor u in de kosten.

Stabilo potlood en meer

Bertus Workel biedt een ruim assortiment Stabilo producten aan. Zo biedt Bertus Workel een Stabilo potlood in diverse kleuren, zoals de Stabilo Easy ergo. Dit is een potlood die is geschikt voor geoefende beginnende schrijvers. Het is een ergonomisch vulpotlood die een ontspannen handgreep ondersteund. Hierdoor creëert uw kind een leesbaar en netjes handschrift. Dit Stabilo potlood is bijvoorbeeld geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Zo beschikken alle Stabilo pennen, potloden en stiften over eigen kwaliteiten. Er is altijd een geschikte Stabilo voor u! Het assortiment dat Bertus Workel online te bieden heeft bestaat uit de volgende producten:

  • Stabilo stiften;
  • Stabilo potlood;
  • Stabilo pennen;
  • Stabilo markers;
  • Stabilo puntenslijper;

Stabilo kopen?

Wanneer u op zoek bent naar een Stabilo puntenslijper of andere Stabilo producten bestelt u deze gemakkelijk in de webshop van Bertus Workel. Bij Bertus Workel bent u verzekerd van een scherpe prijs en betaalt u nooit te veel. Wanneer u vandaag nog uw bestelling plaatst, heeft u de bestelling binnen twee werkdagen in huis. Dat is de uitstekende service van Bertus Workel!