Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Passers

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ook passers kunnen niet ontbreken bij het back to school assortiment van Bertus Workel! Passers mogen ook niet in uw etui ontbreken wanneer u met het nieuwe schooljaar start. Bij Bertus Workel bestelt u online passers tegen een scherpe prijs. Begint uw schooljaar al op korte termijn? Geen paniek! Wanneer u vandaag nog een bestelling plaatst, wordt uw passerset binnen twee werkdagen thuis afgeleverd, indien voorradig. Zo start uw schooljaar gegarandeerd goed!

Het gebruik

Een passer is een handig meetinstrument waarmee u cirkels en cirkelbogen kunt tekenen. Passers worden veelal gebruikt om strakke tekeningen te maken of berekeningen te doen. Bij Bertus Workel kunt u kiezen voor een losse passer of een gehele passerset. Bertus Workel biedt twee hoogwaardige merken voor passers aan. Dit zijn MXZ en Aristo. Beide merken staan voor een goede kwaliteit en zijn zowel gebruiksvriendelijk voor amateurs als professionals. Bekijk de online webshop van Bertus Workel en bestel direct uw favoriet!

Ruime keuze

Bertus Workel biedt een ruim assortiment aan diverse passers en passersets aan. De prijzen van de losse passers en passerset lopen uiteen van €3,25 tot €30,90. Voor iedere klant heeft Bertus Workel iets te bieden! Het assortiment bestaat uit de volgende passers en passersets:

  • MXZ passerset;
  • Aristo schoolpasser;
  • Aristo snelverstelpasser;
  • Aristo passerset 1;
  • Aristo passerset 2;

Bestel direct

Bent u nieuwsgierig geworden naar een passerset van Bertus Workel, maar twijfelt u over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de klantenservice van Bertus Workel. Het team van Bertus Workel staat op werkdagen voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u de producten liever in het echt bekijken? Ook dat kan! Bertus Workel beschikt naast een online webshop over een grote winkel in Enschede. Hier kunt u alle producten op uw gemak bekijken. Bertus Workel; de leukste winkel van Oost-Nederland!