Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Linialen-Geodriehoeken

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar linialen of wilt een geodriehoek kopen? Bekijk dan het linialen assortiment van Bertus Workel. Het bijzonder uitgebreide linialen assortiment van Bertus Workel bestaat uit verschillende linialen en geodriehoeken. Zo kunt u kiezen voor een stalen, plastic of metalen liniaal. De linialen van Bertus Workel zijn altijd scherp geprijsd. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald voor uw producten! Bertus Workel is niet voor niets de leukste winkel van Oost-Nederland!

Geodriehoek

Naast linialen kunt u bij Bertus Workel ook een geodriehoek kopen. U heeft een ruime keuze uit producten om nauwkeurig te meten. De linialen zijn geschikt om rechte afmetingen te doen. De meeste linialen zijn 30cm, maar er is ook een liniaal van 50cm verkrijgbaar. Met de geodriehoek kunt u het aantal graden van hoeken meten. Hiermee kunt u moeilijke berekeningen makkelijk oplossen! Het assortiment bestaat o.a. uit de volgende producten:

  • Geodriehoek plastic;
  • Geordriehoek plexiglas;
  • Liniaal plexiglas;
  • Liniaal RVS;
  • Liniaal staal;
  • Tekenbord;
  • en nog veel meer!

Metalen liniaal

De linialen en geodriehoeken zijn bij Bertus Workel verkrijgbaar in verschillende materialen en groottes. De metalen liniaal is wat zwaarder dan de plastic liniaal. Het voordeel hiervan is dat hij makkelijker blijft liggen zonder te verschuiven, en met een stanley mes snijd je niet in de liniaal. Hierdoor kunt u mooie strakke lijnen zetten. De plastic variant heeft als voordeel dat deze een stuk lichter is, waardoor u hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, maar minder geschikt is als snijd liniaal. Ook voor professionele tekenaren biedt Bertus Workel de beste materialen. Zo kunt u bij Bertus Workel terecht voor een Aristo tekenbord. Het tekenbord is voorzien van een geodriehoek en liniaal, zodat u strakke creaties kunt maken.

Liniaal kopen

Wilt u graag een liniaal kopen? Bestel uw favoriete product direct in de webshop! Of u de producten nodig heeft voor professioneel- of privégebruik; Bertus Workel is er voor iedereen. Wanneer u vragen heeft over de producten kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van de medewerkers. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Ook voor de beste service besteld u bij Bertus Workel!