Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Gum

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij uw bureau accessoires kan een gumpotlood zeker niet ontbreken! Of u nu op zoek bent naar een kneedgum, pen met gum, gum potlood, elektrische gum of een los gummetje; Bertus Workel heeft het allemaal! Bij het back to school assortiment zijn gummen essentieel. Naast dat ze erg handig zijn, zijn ze tegenwoordig ook erg leuk! Bij Bertus Workel kunt u de beste en leukste gummen kopen.

Kneedgum

Het assortiment bestaat uit diverse soorten gummen. De kneedgum is daar een van. Een kneedgum is, zoals de naam al doet vermoeden, een gum die je kunt kneden tot elke gewenste vorm. De kneedgum is verkrijgbaar in een pakket van zes kleuren: paars, geel, groen, zwart, rood en blauw. Je kunt de kneedgummen ook samen kneden en er nieuwe kleuren mee maken. Een kneedgum is dus niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg leuk. Probeer het zelf eens en bestel de kneedgum van Bertus Workel direct in de webshop!

Gummen kopen

Wilt u graag gummen kopen, maar heeft u geen idee wat de mogelijkheden zijn? Om u te helpen wordt een overzicht gegeven van de soorten gummen die Bertus Workel te bieden heeft. Zo wordt het maken van een goede keuze een stuk makkelijker. De soorten gummen die u bij Bertus Workel online kunt bestellen zijn:

  • Gumpotlood;
  • Kneedgum;
  • Pen met gum;
  • Gummetje;
  • Elektrische gum;

Bertus Workel vrijetijdsmaterialen

Wilt u graag een pen met gum kopen, maar twijfelt u over het product? Kom dan langs in onze winkel in Enschede. Bertus Workel biedt namelijk de unieke mogelijkheid om de online producten ook in het echt te bekijken. In onze fysieke winkel kunt u alle producten op uw gemak bekijken. Ook kunt u onze medewerkers vragen stellen en om advies vragen. Zij staan u graag te woord! Dat is de unieke service van Bertus Workel.