Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Back to school

De beste Back to school tegen een goede prijs

Artikelen 1 tot 48 van 292 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 292 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Back to school spullen

Begint school bijna weer en wilt u de etuis weer gevuld hebben? Of bezig met het inleveren van al uw verslagen en rapporten? Bertus Workel maakt het allemaal makkelijker met de back to schoolspullen. Alles voor het nieuwe schooljaar, de kunstwerkjes of de verslagen binnen handbereik, met een paar klikken en klaar! Bestel snel uit het uitgebreide assortiment back to school artikelen van Bertus Workel.

Het assortment van Bertus Workel

Bent u op zoek naar die ene vulpotlood of wilt u graag een tekenbord? Bij Bertus Workel bent u aan het goede aders. Ins ons assortiment hebben wij oneindig veel back to school spullen die het leven een stuk aantrekkelijk maken! Een greep uit ons assortiment:

 • Heel veel verschillende soorten Stabilo pennen en stiften;
 • Alle kleuren markeerstiften van Stabilo en Schneider;
 • Meetmateriaal, zoals geodriekhoeken, linialen en passers;
 • Alles om te tekenen: gum, potloden, puntenslijpers en tekenborden;
 • Verschillende soorten snijmachines en snijmatten;
 • Diverse maten mesjes en plakband;
 • Uiteenlopende soorten lijm: van textiellijm tot knutsellijm;

Over Bertus Workel

Bertus begon in 1969 in het centrum van Enschede een winkel met feestartikelen. Al snel kwamen hier andere materialen bij op het gebied van creativiteit en hobby. De winkel groeide uit tot een warenhuis met alle producten op het gebied van vrijetijd. Creatievelingen uit Oost-Nederland komen speciaal naar onze winkel voor de persoonlijke adviezen en het uitgebreide assortiment. Om het voor iedereen toegankelijk te maken om te shoppen bij Bertus Workel, is in 2014 onze webshop ontstaan. In onze webshop kunt u natuurlijk rekenen op dezelfde service als in de winkel. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u graag advies ontvangen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Bij Bertus Workel bestelt u gemakkelijk en snel en betaalt u veilig via onder andere iDeal. Wij streven erna om uw bestellingen binnen twee werkdagen te leveren en bestellingen vanaf €50,- worden gratis naar u verzonden. Bertus Workel is niet voor niets de leukste winkel van Oost-Nederland!