Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Glasverf

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar glasverf om mooie creaties te maken? Dan is de webshop van Bertus Workel iets voor u! In de webshop van Bertus Workel vindt u namelijk alles om een prachtige raamschildering te maken. De transparante glasverf is van hoge kwaliteit en is gemakkelijk aan te brengen. De kleuren zijn mooi helder en fel, waardoor u een prachtig resultaat krijgt. Tot slot is de verf ook makkelijk te verwijderen indien u een nieuwe tekening wilt maken. Hierdoor lopen uw glazen producten geen schade op.

Heldere glasverf

De glasverf van Bertus Workel is van hoge kwaliteit. Met de glasverf van Bertus Workel bent u verzekerd van een mooi resultaat. U kunt kiezen uit een breed pallet aan kleuren. De kleuren zijn onderliggend te mengen met de outliner. Hiermee creëert u een fantastisch glas in lood effect. Daarnaast biedt Bertus Workel ook patronen aan. Hiermee kan uw creatie op glas niet meer mislukken. De glasverf is op terpentine basis. De glasverf is multifunctioneel, omdat u deze op diverse soorten glas aan kunt brengen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Ramen
  • Vazen
  • Glazen
  • Flessen
  • Kerstballen
  • Spiegels

Bestel glasverf transparant

Met de glasverf van Bertus Workel kunt u prachtige creaties op glas maken. Bertus Workel biedt hoge kwaliteit glasverf tegen een scherpe prijs! Ook goede service staat bij Bertus Workel hoog in het vaandel. Indien u meer informatie wilt over de producten kunt u Bertus Workel telefonisch bereiken. De medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Tot slot kunt u rekenen op een snelle levertijd. Uw pakket wordt meestal binnen twee werkdagen geleverd!