Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Vormen - Shapes

Artikelen 1 tot 48 van 53 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 53 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Papier-maché

Bent u vaak bezig met papier-maché en wilt u u graag ontwikkelen op dit gebied? Bertus Workel biedt u verschillende papier-maché vormen aan. Deze kunnen ook worden gebruikt als decopatch vormen. Papier-maché is een mengsel van papier en lijm. Als de lijm opdroogt wordt het papier hard. Dit is ideaal als je een bepaalde vorm of creatie wilt maken. Bij Bertus Workel heeft u keuze uit een ruim assortiment aan vormen voor uw decopatch techniek. Kijk in de webshop voor alle mogelijkheden.

Decopatch vormen van Bertus Workel

Wanneer u veel bezig bent met papier-maché, heeft u vast al gemerkt dat u vaak al heel ver komt met de voorwerpen die u al in huis hebt staan. Wilt u graag echt een decopatch kunstwerk maken, dan ben u bij Bertus Workel aan het goede adres. In ons assortiment hebben wij wel meer dan 80 verschillende vormen. Zo heeft Bertus Workel alle letters van het alfabet als decopatch vormen. Ook bieden wij u alle cijfers aan en hebben we een breed assortiment van dieren. Neem een kijkje in de webshop voor alle mogelijkheden.

Over Bertus Workel

Wilt u graag de perfecte vormen voor papier-maché? Of bent u op zoek naar andere vrijetijdsmaterialen? Bij Bertus Workel kunt u terecht voor een breed assortiment. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen met het maken van de perfecte keuze. Creatievelingen uit het Oosten van het land komen speciaal naar onze winkel in het hartje van Enschede voor de persoonlijke adviezen van Bertus Workel. Om het voor iedereen toegankelijk te maken om te winkelen bij Bertus Workel, ontstond in 2014 onze webshop. Tegenwoordig kunt u gemakkelijk en snel onze producten online bestellen. Betaal veilig via onder andere iDeal en u ontvangt uw pakket al binnen 2 werkdagen op iedere locatie in Nederland. Bij een minimale besteding van €50,- betaalt u geen verzendkosten! Bestel snel uw vrijetijdsmaterialen bij Bertus Workel.