Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Lijm-Vernis

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Decoupage

Wilt u graag aan de slag met de decoupage techniek? Bij Bertus Workel kunt u gemakkelijk en snel decoupage lijm, papier en vormen bestellen. Decoupage techniek werd vroeger al toegepast in interieur. Inmiddels in het uitgegroeid tot een geliefde knutseltechniek. Afbeeldingen worden op meubels, wanden of accessoires geplakt en afgewerkt. Het is gemakkelijk en u heeft maar een paar dingen nodig. U heeft een glas voorwerp nodig, decoupage papier en decoupage lijm om de afbeelding vast te plakken. Om deze afbeeldingen erop te plakken heeft u papier nodig en een beschermde lak om het uiteindelijk af te werken. Dit kan ook in één keer met de lijm, maar voor buitengebruik is er een outdoor lijm nodig. Daarnaast wordt decoupage geliefd om te combineren met papier-maché. Bertus Workel biedt u verschillende producten aan die u nodig heeft voor decoupage, waarom verschillende soorten decoupage lijm.

Decoupage lijm van Bertus Workel

De lijm die wordt gebruikt voor decoupage droogt transparant op. Hierdoor is het niet alleen lijm, maar kunt u het ook gebruiken voor de aflaklaag. Decoupage lijm is een sneldrogende lijm. Bertus Workel heeft verschillende soorten lijm. Weet u niet wat voor decoupage lijm u nodig heeft? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij hebben verschillende hoeveelheden in ons assortiment, van 180 tot 600 gram.

Over ons

Bent u net begonnen met decoupage en wilt u graag meer informatie over de producten? Of bent u ervaren maar heeft u vragen over de decoupage lijm, papier of vormen? Bij Bertus Workel kunt u terecht voor persoonlijke adviezen op maat. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar, zowel in onze winkel in het hartje van Enschede als telefonisch. Sinds 2014 is Bertus Workel gestart met de webshop, om het kiezen uit een ruim assortiment aan vrijetijdsmaterialen voor iedereen toegankelijk te maken. Bij ons bestelt u altijd gemakkelijk en snel. U betaalt veilig via overboeking of iDeal en u heeft uw producten binnen 2 werkdagen in huis. Bij een minimale besteding van €50,- krijgt u de producten gratis opgestuurd. Bij Bertus Workel kunt u terecht voor al uw decoupage producten.