Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Decopatch Papier

Artikelen 1 tot 48 van 101 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 101 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Decoupage

Bent u op zoek naar een creatieve knutselmethoden? Wilt u graag aan de slag met decoupage? Dat kan met het brede assortiment van Bertus Workel. Wij bieden zowel decoupage papier, lijm als vormen aan. Decoupage techniek werd al in de 18e eeuw toegepast in interieur. Hierbij worden afbeeldingen op meubels, wanden of accessoires geplakt en afgewerkt. Voor de decoupage techniek heeft u maar een paar dingen nodig. Allereerst een glad voorwerp, bijvoorbeeld hout. En verf om het voorwerp een leuke kleur te geven. Vervolgens brengt u de afbeelding aan met dun materiaal en special lijm en brengt u een beschermde lak aan. Bertus Workel biedt u alle producten aan die u nodig heeft voor decoupage. Decopage wordt ook vaak gebruikt in combinatie met papier-maché.

Decoupage papier van Bertus Workel

Voor decoupage kunt u servetten gebruiken. Maar u heeft een veel mooier eindresultaat als u speciaal decoupage papier gebruikt. Het papier is steviger dan servetten, waardoor het makkelijk uit te knippen is. Wij bieden u een breed assortiment papier aan voor uw decoupage techniek. Zo heeft u keuze uit verschillende printjes als rozen, luipaard, giraffe of klavertjes. Maar wij hebben ook mooie vormen zoals spiraal, crackelé en ruitjes. Bekijk de webshop voor alle mogelijkheden.

Bertus Workel

Wilt u graag meer informatie over decoupage techniek, decoupage papier, lijm of vormen? Neem gerust contact met ons op. De medewerkers van Bertus Workel staan bekend om hun persoonlijke adviezen. Kunstenaars uit het Oosten van het land komen naar onze winkel in Enschede voor onze brede collectie. Om Bertus Workel voor iedereen toegankelijk te maken, bestaat sinds 2014 de webshop. Op deze manier kunt u snel, makkelijk en veilig al uw decoupage producten online bestellen. U heeft het binnen 2 werkdagen in huis en heeft gratis verzending bij een minimale besteding van €50,-. Bestel al uw vrijetijdsmaterialen bij Bertus Workel.