Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Tekenen

34 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

34 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Iedereen kan tekenen

Bent u een ervaren tekenaar en wilt u graag meer leren over het tekenen van dieren? Wilt u voor uw rust een zendala of mandala boek kopen? Of bent u een beginner die op zoek is naar een basiscursus voor het schilderen van een model? Bertus Workel biedt u een breed assortiment creatieve tekenboeken aan. Tekenen is belangrijk voor uw geest, het heeft een meditatieve werking. Wanneer u stress ervaart, raden wij u aan om één van onze zentagles aan te schaffen. Daarnaast is tekenen goed voor de hersenen, kinderen ontwikkelen hun hersenen en volwassenen stimuleren hun rechterhersenhelft. Begin vandaag nog met tekenen. Wat u ook zoekt. De perfecte creatieve tekenboeken kopen doet u bij Bertus Workel.

Onze creatieve tekenboeken

Wilt u graag creatieve tekenboeken kopen? Dan bent u bij Bertus Workel aan het goede aders. Wij bieden u creatieve tekenboeken aan voor jong en oud. Bestel nu nog een tekenboek om uw kind te leren tekenen. Ook voor volwassenen bieden wij verschillende cursusboeken aan. Zo kunt u denken aan tekenboeken voor modellen, handen, voeten, portretten, dieren en landschappen. Naast deze cursusboeken hebben wij ook nog verschillende soorten inkleurboeken en boeken over zengtangles. Kijk in onze webshop voor al onze creatieve tekenboeken.

Bertus Workel

De medewerkers in onze winkel in het hartje van Enschede, staan altijd voor u klaar om uw de beste en passende adviezen te geven. Samen met u bekijken we wat het geschikte tekenboek is voor bij uw wensen. Sinds 2014 kunt u ons brede assortiment ook online bestellen. Bekijk onze webshop en bestel gemakkelijk en snel uw tekenboek. Bij Bertus Workel betaalt u altijd veilig via onder andere iDeal en bij een minimale besteding van €50 betalen wij uw verzendkosten. Op zoek naar creatieve tekenboeken? Bij Bertus Workel kunt u terecht voor een breed assortiment.