Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Kleuren voor volwassenen

33 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

33 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kleuren voor volwassenen

Steeds meer volwassenen ontdekken de rustgevende werking van kleuren. Als hobby is kleuren onder volwassenen populairder dan ooit tevoren. Er zijn talrijke kleurboeken te koop die speciaal zijn gemaakt voor volwassenen. Deze bevatten doorgaans prachtige tekeningen of patronen die naar eigen inzicht kunnen worden ingekleurd. 

Meer dan 30 kleurboeken voor volwassenen

In de webshop van Bertus Workel vindt u een omvangrijk aanbod kleurboeken voor volwassenen. Wij leveren bijvoorbeeld de populaire boeken "Het enige echte kleurboek voor volwassenen" en "Creatief kleuren voor volwassenen", maar ook diverse andere titels in verschillende stijlen en van verschillende uitgevers. Bestelt u uw kleurboeken op onze website? Wij bieden u iDeal en overboeking als betrouwbare betaalmethodes. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis geleverd. Uiteraard kunt u alle boeken ook inzien en/of aanschaffen in onze winkel. Alle kleurboeken voor zijn standaard op voorraad in onze winkel aan De Heurne 45 in Enschede.

Kleurpotloden van hoge kwaliteit

Als volwassene stelt u waarschijnlijk andere eisen aan uw materiaal dan de meeste kinderen. Bij Bertus Workel vindt u ook een grote collectie kleurpotloden van hoge kwaliteit. Deze zijn heel geschikt voor kleuren voor volwassenen.