Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Kleuren

34 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

34 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kleuren voor iedereen

Kleuren voor volwassenen wordt telkens populairder. Vooral de iets moeilijkere creatieve kleurboeken, waarbij het binnen de lijntjes kleuren een grote uitdaging heeft. Kleuren heeft een meditatieve werking. Daarnaast is het ook nog is goed voor de hersenen! Met de nieuwste kleurboeken stimuleren we onze rechterhersenhelft. Ook voor kinderen is kleuren erg belangrijk, op deze manier ontwikkelen ze zichzelf. Bent u op zoek naar deze creatieve kleurboeken voor u of voor uw kind? Bertus Workel biedt u een breed assortiment aan de mooiste kleurboeken aan. Wij hebben zowel normale kleurboeken als Zentangles en Mandala boeken.

Kleurboeken van Bertus Workel

Bij Bertus Workel kunt u terecht voor een eindeloos assortiment aan creatieve kleurboeken, zowel voor kinderen als volwassenen. Voor de kleinste onder ons hebben we kleurboeken met thema’s als poppenhuis, neonkleuren, kleuren op nummer en prinsessen. Voor volwassenen hebben we ook een breed assortiment met de mooiste kleurboeken zoals puur natuur, tattoos, bloemen, dieren en vlinder.

Zentangle en Mandala boeken

Bent u op zoek naar Zentangle of Mandala boeken? Bertus Workel heeft verschillende soorten boeken. In ons assortiment hebben we voor Zengtagles een compleet handboek en diverse onderwerpen als kleur, alfabet en cirkels. Ook hebben we verschillende Mandala boeken met thema’s als kleur en spiritueel. Bestel snel uw de creatieve kleurboeken en kom volledig tot rust.

Over Bertus Workel

Tekenaars vanuit het Oosten van het land komen speciaal naar onze winkel in het centrum van Enschede. Onze medewerkers zetten zich altijd volledig in om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Om onze winkel voor iedereen toegankelijk te maken, kunt u sinds 2014 ons assortiment ook online bestellen. Bij Bertus Workel bestelt u altijd snel en gemakkelijk en betaalt u veilig via onder andere iDeal. Bent u op zoek naar creatieve kleurboeken? Kijk snel in de webshop van Bertus Workel.