Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Haaknaalden

Artikelen 1 tot 48 van 62 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 62 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Haken is een creatieve hobby van vele mensen. En dat is niet zo gek! Met haken kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en eindeloos variëren in patronen, steken en vormen. Maar een mooi haakwerkje begint bij goede haaknaalden. Bij Bertus Workel kunt u haaknaalden kopen van topmerken als Clover en Prym. Maar ook voor garen in prachtige kleuren en boeken als ‘de haakbijbel’, ‘minidiertjes haken’ of ‘kant haken’, bent u bij ons aan het juiste adres. Bertus Workel voorziet u graag van uren haakplezier!

Haaknaalden kopen in diverse diktes

Haken is een ontspannende en leuke bezigheid. U heeft niet veel nodig om te kunnen haken, maar twee dingen zijn cruciaal, namelijk haaknaalden en haakgaren. Bij Bertus Workel zijn haaknaalden te bestellen in diverse diktes, van 0,6 mm tot wel 15 mm! Welke soort en dikte haaknaald u nodig heeft, is grotendeels afhankelijk van het haakgaren waar u mee gaat haken. Wilt u advies op maat over de juiste haaknaalden? Kom dan naar onze winkel in Enschede! U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen.

Direct online haaknaalden bestellen

Heeft u de juiste haaknaalden gevonden? Bestel ze dan direct online in de webshop van Bertus Workel; hét creatieve warenhuis van Oost-Nederland. Bij ons vindt u, naast haakmateriaal, ook materiaal voor tekenen en schilderen, handwerktechnieken, ontwerp en design, hobby- en creatief, kantoor- en feestartikelen en accessoires. Naast ons reguliere assortiment, hebben wij ook vaak haaknaalden in de aanbieding. Zo garanderen wij u altijd een eerlijke prijs.