Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Breien

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar een nieuwe breibijbel voor de mooiste breicreaties? Dan heeft Bertus Workel de geschikte breibijbel voor u! Bij Bertus Workel kunt u terecht voor diverse breiboeken. Tot het assortiment behoort ook de nieuwe breibijbel. In dit boek vindt u alles wat u nodig heeft om een mooi breiwerk te creëren. Het boek bevat maarliefst 300 verschillende steken, kabels en patronen. Hiermee kunt u eindeloos nieuwe breiwerken maken. De nieuwe breibijbel helpt u bij het maken van een nieuw breiwerk. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, zodat u het makkelijk begrijpt. Met deze breibijbel wordt iedereen een koning in breien!

Breibijbel aanbieding

De breibijbel helpt zowel beginners als gevorderden in het maken van breicreaties. Het boek is van het merk Librero. De nieuwe breibijbel is geschreven door Lesley Stanfield en Melody Griffiths. Met 208 pagina’s aan breiplezier zult u zich nooit vervelen! Bij Bertus Workel is de breibijbel een aanbieding. Voor slechts €9,95 euro bestelt u de breibijbel in de webshop! De breibijbel is ook een geschikt cadeau om te geven aan uw vriendin of moeder. De breibijbel is onmisbaar als het gaat om orginele breipatronen en motieven voor beginners en gevorderden. Door de duidelijke instructies en stappenplannen is het een must-have voor iedere breier. Iedereen laat zich inspireren door dit boek.

Koop de breibijbel

Wat de breibijbel van Bertus Workel zo bijzonder maakt is dat de schrijvers breisteken hebben ontworpen speciaal voor dit boek. Met de breibijbel bent u een echte voorloper op breiwerken. U blijft uzelf en anderen verrassen met de breiwerken uit de nieuwe breibijbel. Wilt u de breibijbel bestellen? Dat kan in de webshop van Bertus Workel! Indien u de breibijbel koopt, betaalt u slechts €4,95 euro aan verzendkosten. Kunt u niet wachten om met de nieuwe breibijbel aan de slag te gaan? Dan moet u zeker bij Bertus Workel bestellen! Bij Bertus Workel heeft u uw bestelling binnen twee werkdagen in huis. Dan kunt u meteen met de nieuwe breiwerken aan de slag. De breibijbel kopen doet u bij Bertus Workel; de leukste winkel van Oost-Nederland!