Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Boeken

Breien, haken, vilten en borduren is terug van weggeweest. En dat snappen wij maar al te goed, want wat is nu leuker dan zelf uw eigen sjaals, mutsen, tafelkleden of knuffels maken? Het is een creatieve en ontspannende hobby, die iedereen kan beoefenen. Bent u op zoek naar voorbeelden en patronen? Bekijk dan eens het assortiment boeken over handwerktechnieken van Bertus Workel. Bertus Workel is hét creatieve warenhuis van Oost-Nederland met een creatieve oplossing voor al uw ideeën. Bij ons bent u aan het juiste adres voor haakboeken, borduurboeken, breiboeken en viltboeken.

Handwerktechniek boeken kopen

Of u nu beginnend of ervaren handwerker bent; een leuk boek met nieuwe inspiratie is altijd welkom. Bij Bertus Workel bieden wij u een uitgebreid assortiment, een greep uit onze handwerktechniek boeken:

  • De Breibijbel;
  • Noorse Motieven Breien;
  • De Haakbijbel;
  • Minidiertjes haken;
  • Wild van Vilt;
  • Borduren Hip en Anders.

Bestel uw handwerkboeken bij Bertus Workel

Heeft u een exemplaar naar wens gevonden tussen onze haakboeken, borduurboeken, breiboeken en viltboeken? Bestel deze dan direct online in onze gloednieuwe webshop. Bestellingen vanaf 50 euro zijn helemaal gratis, en vandaag besteld is vaak dezelfde dag al verzonden! Zo kunt u snel aan de slag. Wilt u onze producten in het echt aanschouwen? Kom gerust even langs in onze prachtige winkel in het centrum van Enschede. Bij Bertus Workel kunt u als creatieveling uw hart ophalen!