Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij
  • https://www.bertusworkel.nl/catalogsearch/result/?q=smiffys+glow https://www.bertusworkel.nl/catalogsearch/result/?q=smiffys+glow

Feest-Carnaval

Aanbiedingen Producten

Onze online aanbiedingen zijn niet altijd geldig in de fysieke winkel. Bel of mail ons voor meer informatie.

Carnavalskleding en feestartikelen

Al in 1969 begon Bertus Workel in het centrum van Enschede met zijn winkel in feestartikelen en verhuur van feestkleding. Langzaam maar zeker werd het assortiment uitgebreid en in 2004 nam zoon Pim Workel het bedrijf over, maar feestkleding bleef altijd een belangrijk onderdeel van het bedrijf. In onze webshop vindt u een bijzonder uitgebreid assortiment verkleedkleding, carnavalsoutfits, themakleding en feestartikelen voor dames, heren en kinderen, in kleine en in grote maten.

Online carnavalswinkel en feestkleding

In onze online winkel vindt u een outfit voor elk themafeest. Naast themakleding (o.a. Kerstmis, Carnaval, halloween, Hawaii, Sinterklaas, verjaardagen en huwelijk) vindt u in onze webshop ook talrijke accessoires, een uitgebreide collectie schmink en grime, morphsuits en speciaal voor kinderen een uitgebreide collectie verkleedklering. Voor elk wat wils. Bestelt u uw kleding of accessoires in onze online carnavalswinkel en besteedt u voor tenminste € 50,- in onze webshop? Dan is bezorgen helemaal gratis. Betalen doet u bovendien veilig en eenvoudig via iDeal of overboeking.

Liever uw carnavalspak of feestoutfit echt bekijken en passen? U bent van harte welkom in onze winkel aan De Heurne 45 in Enschede.