Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Versieren-Decoreren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sinterklaas versiering

Voor een ruime assortiment Sinterklaas versiering bent u op deze pagina aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse accessoires voor de Sint en piet. Kijk rustig even rond in onze webshop en laat u verrassen. Bertus Workel is specialist op het gebied van Sinterklaas artikelen van topkwaliteit. Dankzij onze grote voorraad bent u verzekerd van een snelle levering. Bekijk ons aanbod online.

Sint en zijn pieten

Elk jaar weer laat 5 december menig kinderhart sneller kloppen. Dit is hét kinderfeest waar de goedheiligman kinderen verblijdt met cadeautjes. De traditie van Sinterklaas komt voort uit de traditie van bisschop Myra. Hij leefde in Klein-Azië vanaf de derde eeuw na Christus. Sinterklaas staat bekend om zijn lange witte haren en baard, rode mijter, witte handschoenen, zijn grote boek en uiteraard zijn gouden staf met krul. Ook zijn trouwe paard Amerigo staat de Sint altijd bij, evenals zijn pieten. Ze helpen Sinterklaas en delen de cadeautjes uit aan de kinderen. Dit feest is niet compleet zonder Sinterklaas versiering, pieten pruiken en mooie accessoires als ringen, kragen, het boek van Sinterklaas en de staf. Al geruime tijd voor pakjesavond mogen kinderen ’s avonds hun schoen zetten. In Nederland vieren we pakjesavond op 5 december. België daarentegen viert pakjesochtend op 6 december.

Het creatieve warenhuis van Oost-Nederland

Bent u enthousiast geworden en wilt u Sinterklaas versiering kopen? Bestel gemakkelijk en snel online. Plaatst u uw bestelling vandaag, dan ontvangt u deze binnen twee werkdagen thuis. De verzendkosten bedragen slechts €4,95 en bij een bestelling boven €50,- zijn de verzendkosten gratis. Langskomen in onze winkel in Enschede is natuurlijk ook mogelijk. Heeft u een vraag over een bestelling of product? Neem contact op met ons op en wij vertellen u meer. We zien u graag terug bij Bertus Workel.