Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Kleding

21 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

21 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pietenpak

Of u nu op zoek bent naar een pietenpak voor volwassenen of kinderen, bij Bertus Workel slaagt u gegarandeerd. Paarse, rode of blauwe pakken, wij hebben het allemaal. Vandaag besteld? In dat geval ontvangt u uw bestelling binnen twee werkdagen al in huis. Naast diverse pietenpakken vindt u tevens complete en luxe Sinterklaas outfits, originele baardstellen en accessoires als handschoenen, mantels, capes, onderrokken en pietenkragen. Bekijk ons assortiment direct online.

Pieten en Sinterklaas

5 december laat elk jaar weer menig kinderhart sneller slaan. Op deze dag komen de Sint en zijn pieten cadeautjes langsbrengen. Ieder kind herkent de Sint aan zijn rode mijter, witte habijt en gouden staf met krul. Pieten zijn te herkennen aan hun kleurrijke, mooie pakken en uiteraard een baret voorzien van een floss veer. Sint-Nicolaas komt voort uit de traditie over bisschop van Myra, die in Klein-Azië leefde vanaf de derde eeuw na Christus. U snapt dat dit feest niet compleet is zonder prachtige pietenpakken van fluweel. Nog voordat het pakjesavond is mogen de meeste kinderen al hun schoen zetten voor het slapen gaan. Er wordt in de meeste gevallen een tekening in de schoen gezet of een wortel voor de schimmel van Sinterklaas, Amerigo. Daarnaast zingen kinderen mooie liedjes. In Nederland vieren we pakjesavond op 5 december. In België vieren ze pakjesochtend op 6 december.

Topkwaliteit en -service

Bent u enthousiast geworden en wilt u meteen zo’n fantastisch pietenpak bestellen? Dat kan! Plaats uw bestelling online en geniet van onze topservice. Langskomen in onze winkel in Enschede is natuurlijk ook altijd mogelijk. Wij zijn de leukste winkel van Oost-Nederland, wat u ook zoekt op het gebied van feestkleding of vrijetijdsmaterialen, wij hebben het voor u. Voor al uw creatieve ideeën kunt u bij ons terecht. Heeft u een vraag over één van onze producten? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.