Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Baarden-Pruiken

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pieten pruik

Voor een ruime collectie pieten pruiken bent u op deze pagina helemaal goed. Bertus Workel beschikt over diverse accessoires voor de pieten en de goedheiligman. Kijk gerust rond en laat u verrassen. Wij zijn specialist op het gebied van Sinterklaas artikelen van goede kwaliteit. Dankzij onze grote voorraad bent u verzekerd van een snelle levering. Bekijk ons aanbod direct online.

Sinterklaas en zijn pieten

Elk kind kijkt ieder jaar weer uit naar 5 december. Het welkbekende kinderfeest waar Sinterklaas de kinderen komt verblijden met cadeautjes. Sinterklaas, of Sint-Nicolaas, komt voort uit de traditie van bisschop van Myra, die in Klein-Azië leefde vanaf de derde eeuw na Christus. De Sint is bekend om zijn lange witte haren en baard, rode mijter, witte handschoenen met daarover een rode ring en uiteraard zijn gouden staf en trouwe vriend Amerigo, de witte schimmel. De rechterhand van Sinterklaas zijn de pieten. Zij helpen Sinterklaas en delen de cadeautjes uit aan de kinderen. Zo’n feest is uiteraard niet compleet zonder goede pieten pruiken, een Sinterklaas baard, een baret voor de piet en mooie accessoires als ringen, kragen, het boek van Sinterklaas en de staf. Ook voordat de Sint ons land heeft betreden, mogen kinderen al de schoen zetten in de huiskamer. Waar wij in Nederland op 5 december pakjesavond kennen is het in België een dag later op 6 december pakjesochtend.

De service van Bertus Workel

Heeft u de pieten pruik gevonden die de outfit compleet maakt? Bestel deze dan snel online en ontvang uw bestelling binnen twee werkdagen in huis. Naast een ruim assortiment Sinterklaas accessoires vindt u bij ons materiaal voor tekenen- en schilderen, ontwerp en design, handwerktechnieken, hobby- en creatief en kantoorartikelen. Kortom: alles op creatief gebied. Al sinds 1969 staan persoonlijke service en kwaliteit bij ons voorop. Online winkelen bij Bertus Workel biedt vele voordelen. U bent uiteraard ook van harte welkom een bezoek te brengen aan ons filiaal in Enschede.