Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Aanbieding

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sinterklaas aanbieding

Het leukste kinderfeest van het jaar is toch wel Sinterklaas. Bent u op zoek naar een Sinterklaas aanbieding? Bekijk het assortiment bij Bertus Workel. In onze webshop vindt u leuke accessoires die uw feest helemaal compleet maken. Wij zijn al sinds 1969 dé winkel waar u voor feestkleding en -artikelen terecht kunt. Bekijk ons aanbod online of breng een bezoek aan onze fysieke winkel in Enschede.

De look van Sinterklaas

Wilt u voor Sinterklaas spelen? Dan is het van belang om exact te weten hoe de beste Sint eruitziet. Hij draagt een wit luxe habijt met een paarse rok eronder in de meeste gevallen. Hierover heen komen de rode mantel en stola. De witte handschoenen, ringen, mijter en gouden staf met krul kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Naast allerlei artikelen voor Sinterklaas, vindt u bij ons ook flitsende pietenpakken in allerlei kleuren, mooie floss veren en zelfs een baret voor pieten. Jong en oud slaagt bij Bertus Workel voor zijn of haar favoriete product.

Bestel uw Sinterklaas producten gemakkelijk en snel

Heeft u een goede Sinterklaas aanbieding gevonden? Bestel gemakkelijk en snel online. Binnen twee werkdagen ontvangt u uw nieuwe product al in huis. Bij een bestelling boven €50,- zijn de verzendkosten gratis. Wij verzenden ook naar België en Duitsland. Langskomen in onze winkel in Enschede is natuurlijk ook mogelijk. Naast Sinterklaas artikelen vindt u bij ons ook een ruim assortiment hobbyproducten. Al sinds 1969 bestaan wij. Wat begon als een winkel voor feestkleding, groeide al snel uit tot winkel op het gebied van vrijetijdsmaterialen. Wat u ook zoekt op het gebied van schilderen, tekenen, design of ontwerpen, bij Bertus Workel slaagt u gegarandeerd. Heeft u een vraag over ons assortiment of uw bestelling? Neem gerust contact met ons op.