Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Kerst

De beste Kerst tegen een goede prijs

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kerstmanpak

De gezelligste tijd van het jaar is toch wel kerst. Bent u van plan zich te gaan verkleden als de Kerstman? Dan mag een Kerstmanpak niet ontbreken. Deze koopt u uiteraard bij Bertus Workel. Naast een pak voor de Kerstman vindt u bij ons nog veel meer accessoires voor kerst. U kunt uw zoekopdracht verfijnen door links de categorie van het product waar u naar op zoek bent aan te klikken. Zo verschijnen alleen de producten die aan uw wensen voldoen. Bekijk het assortiment van Bertus Workel direct online en laat u verrassen.

Ontstaan Kerstman

De Kerstman is een soort sprookjesfiguur van folkloristische oorsprong. Hij deelt rond kerst cadeautjes uit aan kinderen en rijdt rond op een arrenslee die getrokken wordt door rendieren. De Engelse benaming is Santa Claus. Het beeld dat wij hebben van de vrolijke kerstman is door een Nederlandse professor ontstaan. Hij kwam als kolonist in New York wonen en schreef in 1882 voor zijn kinderen een gedicht, ‘It was a night before Christmas’. Hij omschreef daarin Santa Claus als vrolijke man met rode wangen, een witte baard en rode neus.

De leukste feestwinkel van Oost-Nederland

Heeft u het Kerstmanpak of de Kerstman pruik of baard gevonden waar u naar op zoek was? Plaats uw bestelling online en ontvang uw aankoop binnen enkele dagen al thuis. Naast onze Kerstman artikelen kunt u bij ons ook terecht voor Sinterklaas accessoires of complete outfits voor carnaval of andere themafeesten. Behalve mooie feestkleding bent u bij Bertus Workel ook aan het juiste adres voor teken-, schilder, kantoorartikelen, handwerktechnieken, design en alles op het gebied van hobbyproducten. Kom langs en breng een bezoek aan de leukste winkel van Oost-Nederland. We zien u graag terug bij Bertus Workel.