Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Halloween

Voor elke Halloweenfeest de juiste artikelen!

Een outfit of accessoires voor de griezelige feestdag Halloween shopt u bij Bertus Workel. Van Halloween maskers en kleurlenzen tot aan kleding en complete outfits: bij ons slaagt u gegarandeerd. Bekijk ons assortiment en kom griezelig goed voor de dag met Halloween.

De oorsprong van Halloween

Halloween is de Engelse benaming voor allerheiligenavond en wordt ook wel All Hallow’s eve genoemd. Het feest vindt plaats op 31 oktober, de avond voor Allerheiligen. Hoewel het feest vooral wordt gevierd in de Verenigde Staten, Canada en Engeland, besteden landen als Nederland en België er ook steeds meer aandacht aan. Kinderen verkleden zich als het donker is en gaan deuren af om “trick or treat” te roepen. Huizen zijn op deze dag vaak versierd met lichtjes en uitgeholde pompoenen.

Ons Halloween assortiment

Vampiers, skeletten, heksen en andere duistere wezen en versieringen horen bij Halloween. Daarom vindt u in ons assortiment enge spinnen, een echt Saw masker, heksenneuzen, V for vendetta masker, puntige hoeden en zelfs complete heksenmaskers. Ook angstaanjagende latex wonden, nepbloed of opvallende kleurlenzen zijn volop aanwezig. Wilt u uw huis versieren voor uw Halloween feest, dan is ons hangende skelet of vleermuis met geluid een echte aanrader. Jezelf griezelig kleden op deze dag is een must, wij bieden alles wat met Halloween te maken heeft zodat u er een geslaagde avond van kunt maken.

Griezelig goede service

Heeft u een geschikt Halloween masker gevonden? Plaats uw bestelling en ontvang uw masker binnen twee werkdagen thuis. De verzendkosten bedragen slechts €4,95 en zijn gratis bij een bestelling vanaf €50,-. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Heeft u vragen over een product of bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag t woord. Een bezoek brengen aan de leukste winkel van Oost-Nederland kan ook, we zien u graag terug bij Bertus Workel.