Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Maskers

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar een Halloween masker die u zelf kunt grimeren? Bestel dan een grimeermasker bij Bertus Workel. Of u het masker nu nodig heeft voor een themafeest of voor Halloween. Het grimeer masker tovert u in een mum van tijd om tot een Halloween masker. De grimeermaskers zijn in drie formaten verkrijgbaar. De basis is wit, zodat u de maskers zelf van schmink en grimas kan voorzien. Met de grimeermaskers van Bertus Workel maakt u de meest unieke horrormaskers!

Maskers kopen

Wanneer u op zoek bent naar een Halloween masker kunt u kiezen uit een kant en klaar horror masker of u kunt er voor kiezen om zelf een masker te creëren door middel van grimeren en schminken. Bertus Workel biedt in beide gevallen de beste maskers. Het assortiment van kant en klare maskers is erg breed. Er is voor ieder wat wils! De Halloween maskers bestaan onder andere uit de volgende maskers:

  • Monster masker;
  • Kat masker;
  • Saw masker;
  • Duivel masker;
  • Clown masker;
  • Jason masker;
  • Doodshoofd masker;
  • Scream masker;
  • Oogmasker.

Maak een uniek masker

Wilt u toch liever een uniek masker maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Bertus Workel biedt namelijk diverse grimeermaskers en grimeer make up en schmink. Zo is er een masker dat het hele gezicht bedekt en zijn er twee oogmaskers. De grimeermaskers beschikken als basis over een witte kalklaag. Deze kunt u vervolgens met grimeerproducten bewerken. Er is ook een ruim assortiment grimeerproducten en schmink verkrijgbaar in onze webshop van het merk Grimas. U kunt dus alles in een webshop bestellen! Zowel amateurs als professionals kunnen met het grimeermasker aan de slag.

Halloween masker kopen?

Wilt u naast een masker Halloween kopen of door middel van een grimeermasker zelf een horror masker creëren? Dan bent u bij Bertus Workel aan het juiste adres! U bestelt het product in onze webshop of u koopt het product in onze winkel in Enschede. In onze winkel in Enschede heeft u de mogelijkheid om het product op uw gemak te bekijken. Voor meer informatie kunt u Bertus Workel op werkdagen bereiken via +31 (0)53 432 22 73.