Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Latex Oren/Horens/Neuzen

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar Grimas en latex make up van een goede kwaliteit? Bestel uw grimas make up kit bij Bertus Workel. Bertus Workel is de aanbieder van feestkleding, accessoires, make-up en alles wat daarbij hoort! Ook latex make up van het merk Grimas behoort tot het aanbod. Goede en professionele schmink maakt uw verkleedoutfit helemaal compleet. Het Grimas assortiment is te gebruiken voor professionals en beginners. Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten die Bertus Workel biedt? Bekijk direct het assortiment.

Breed assortiment

Bertus Workel biedt een breed assortiment aan Grimas producten. Naast het merk Grimas worden er producten van andere A-merken aangeboden. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Met deze producten maakt u levensechte creaties. Het grimeren en schminken assortiment bestaat uit allerlei producten, zoals een heksenneus of elfen oren. Onderstaande producten vindt u terug in het assortiment van Bertus Workel:

  • Wax;
  • Latex drankneus;
  • Latex heksenneus;
  • Latex horens;
  • Latex clownsneus;
  • Elfen oren;
  • Varkensneus;
  • Grimeerschedel.

Het merk Grimas

Het grootste gedeelte van het grimeren en schminken assortiment van Bertus Workel bestaat uit producten van het merk Grimas. Grimas is een Nederlands bedrijf dat professionele make-up ontwikkeld voor professionele grimeurs en hobbyisten. De latex make up van Grimas wordt veel gebruikt voor theater shows en voor films. Ook een complete make up kit van Grimas kunt u bij Bertus Workel bestellen. Alle Grimas producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Bestel latex make up

Heeft u binnenkort een Halloween feest of een ander themafeest. Bestel bij Bertus Workel al uw benodigdheden voor een mooie grimas, zoals rubber latex. Wanneer u vandaag uw bestelling plaatst, wordt deze uiterlijk binnen twee werkdagen geleverd, indien voorradig. Dat is de uitstekende service van Bertus Workel!