Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Kleurlenzen

46 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

46 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wilt u uw outfit echt compleet maken met de mooiste kleurlenzen? Dan bent u bij Bertus Workel aan het juiste adres! Met de juiste set party lezen verandert u uw imago in een mum van tijd. Kleurlenzen zijn niet meer weg te denken bij feestkleding. Het is een vast onderdeel geworden van het verkleden. Bij Bertus Workel heeft u een ruime keuze uit gekleurde lenzen voor allerlei gelegenheden. Ook heeft u de keuze uit jaar- en maandlenzen. Tot slot zijn alle lenzen voorzien van een certificaat waardoor de veiligheid van de lenzen wordt gewaarborgd.

Voor iedere gelegenheid

Kleurlenzen zijn voor meerdere gelegenheden geschikt. Zo worden party lenzen vaak gebruikt voor griezelige themafeesten, zoals Halloween. Bertus Workel biedt een ruim assortiment aan party lenzen waarmee u anderen flink laat schrikken! Van slangenogen tot zombieogen; met de gekleurde lenzen van Bertus Workel is uw outfit compleet. Daarnaast kunt u de lenzen ook voor chiquere gelegenheden gebruiken. Tot slot worden de lenzen ook alledaags gebruikt. Heeft u altijd al een keer felgroene ogen willen hebben? Met de kleurlenzen van Bertus Workel kunt u gebruiken wanneer u wilt! Bij uw aankoop is het belangrijk om te letten op de gebruiksaanwijzing. Hierin staat namelijk vermeld of het gaat om dag-, maand- of jaarlenzen. De zachte maand- en jaarlenzen zijn vaker te gebruiken. Het is verstandig om er een bewaardoosje en lenzenvloeistof bij te bestellen, zodat de lenzen onbeschadigd blijven.

Voor ieder wat wils

Bertus Workel biedt een ruim assortiment aan kleurlenzen aan. Ook zijn er diverse soorten lenzen verkrijgbaar waarmee u zichzelf omtovert tot een dier. Zo biedt Bertus Workel lenzen voor de volgende diersoorten: slang, reptiel, leeuw, kat, jaguar en een weerwolf. De effen party lenzen zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Groen;
  • Blauw;
  • Geel;
  • Zwart;
  • Wit;
  • Rood;
  • Paars.

Kleurlenzen kopen?

Wilt u direct uw favoriete lenzen kopen? Bestel uw favoriete lenzen in de online webshop van Bertus Workel. Het bestelsysteem is erg gemakkelijk en u heeft uw product binnen twee werkdagen in huis, indien voorradig. U kunt uw nieuwe aankoop dus snel uitproberen. Dat is de uitstekende service van Bertus Workel!