Facebook Pinterest

kadobonnen lijstenmakerij

Bloed

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar nep bloed om uw Halloween look nog griezeliger te maken? Bekijk het ruime assortiment kunstbloed van Bertus Workel. Kunstbloed wordt vaak gebruikt voor theatervoorstellingen en in films. Ook voor themafeesten is nep bloed erg populair. Het maakt uw outfit net wat angstaanjagender en origineler dan anderen! Bertus Workel biedt verschillende eenheden van kleine flesjes tot grootverbruik. Bekijk in online webshop welk product uw voorkeur heeft.

Soorten nepbloed

Bij Bertus Workel kunt u verschillende soorten nepbloed verkrijgen. Elk product heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing en specificaties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bloed dat stolt of kiezen voor bloed dat niet stolt. Daarnaast is het mogelijk om bloedcapsules te bestellen. Deze doet u in uw mond waardoor het lijkt alsof er bloed uit uw mond loopt. Bloedcapsules worden vaak gebruikt bij griezelige theatervoorstellingen. Het assortiment nepbloed van Bertus Workel bestaat uit de volgende producten:

  • Grimas bloedpasta;
  • Dun kunstbloed;
  • Stollend kunstbloed;
  • Kunstbloed met dracula tanden;
  • Bloedcapsules.

Veilig gebruik

Het nepbloed is erg realistisch. Hierdoor is het lastig om het van echt bloed te onderscheiden. De nepbloed producten zijn veilig te gebruiken. Zelfs de capsules die u inneemt, brengen geen schade aan uw lichaam toe. Voor vragen over de producten kunt u altijd langskomen in onze winkel in Enschede. Onze medewerkers hebben uitgebreide productkennis op het gebied van grimas schmink. Zij helpen u graag verder.

Bestel bij Bertus Workel

Wilt u nepbloed kopen bij Bertus Workel? De nep bloed producten bestelt u gemakkelijk in onze webshop. De verzendkosten bedragen €4,95 euro per bestelling. Wanneer u voor €50 euro of meer heeft besteedt, is de verzending gratis. Uw bestelling wordt vervolgens binnen twee werkdagen bij u thuis afgeleverd. Dat is de uitstekende service van Bertus Workel!